torsdag 4 januari 2018

Summering av 2017

Hej mina vänner!
Uppdateringen är urusel och det kommer den förmodligen att fortsätta vara även under 2018.
Det är svårt att blogga om sparande som student, marginalerna är inte jätte roliga. Samt att inga större aktieköp görs nu då jag sparar ihop en kontantinsats till årsskiftet 2018/2019 som då ska vara uppe i 187 500 kr.

Totalt under 2017 gjordes 24 aktieköp i 9 olika bolag med ett totalpris på 13 000kr. Inte mer än så tyvärr.

Sparandet har dock inte legat på hatthyllan för de!
Total sparat under 2017 till lägenhetsinsats är 106 000kr!
En summa som jag är super nöjd med, känns skönt att ha lyckats skrapa ihop en såpass stor summa även under ett pluggår.
Med den summan innebär också att jag "bara" har 81 500 kr kvar att spara ihop under 2018 för att jag skall ro i hamn :)

Som utdelningsinvesterare så är ju också utdelningen högst intressant, speciellt nu under ett år som de som precis varit, där man inte tillfört speciellt mycket pengar själv till portföljen.

Totalt i utdelningar för 2017 landade tillslut på 10 819kr! Känns fantastiskt att ha sprängt femsiffrigt. Under 2016 landade utdelningen på 8 047kr så det blev en ökning med 34,4% från förgående år.
Utdelningen under 2018 räknar jag bara med att den skall landa strax över 11 000kr då jag inte tillfört något större kapital under 2017.

I somras tillbringade jag en välbehövlig vecka i Rhodos som landade på ganska exakt 10 000kr... Jag låg där och njöt extra när jag tänkte på att denna resan är "gratis", det är de beloppet som min portfölj har jobbat in till mig under året och som inte jag har lyft ett finger för.

Länge leve utdelningar!

Hoppas ni också fått en bra start på 2018. Själv börjar jag med en ny anställning på mitt drömföretag där jag skall jobba en gång i veckan samt att i Februari kommer jag gå upp 10% på ett av de andra jobben som jag redan har.
2018 är också mitt sista år i skolan! Sen skall det jäklar köpas aktier i massor igen!


Ha det fint så länge så hörs vi!
/MJ

5 kommentarer:

 1. Hej Miljonjakten, det var ett tag sedan. Roligt att du är på gång med boende. Min ursprungliga målsättning var 250 000:- men inser emellertid att jag strax är där, så varför inte dubbla. Hade velat se lite mer av vad du investerar i, och hur utdelningarna fortlöper. Roligt att du är tillbaka.

  Mvh VÄL

  SvaraRadera
 2. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 3. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 4. Hej mina damer och herrar.
  Jag heter Susan Benson, jag är låneförsäljare och finansiell konsult. Om du har behov av finansiell stabilitet är jag rätt person att kontakta, jag lånar inte bara ut pengar, jag ger också ekonomisk rådgivning till någon. Min högsta prioritet är din ekonomiska stabilitet, känn dig fri att meddela mig så kommer jag att vara till din tjänst 24 timmar.

  Om du har ett brådskande behov av ekonomisk förstärkning, jag är rätt person att kontakta, ger jag alla typer av lån, vare sig det är personligt lån, kommersiella lån eller om du behöver ett lån av andra skäl, kommer jag att råda dig att kontakta mina företag via {E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998} & Få ett svar på ett ögonblick.

  Mitt företag är ett omfattande finansföretag som är engagerat i att hjälpa dig förbättra din långsiktiga ekonomiska framgång.

  Funktioner & fördelar;
  ✓ Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
  ✓ Du kan låna från 1 000 euro till 20 miljoner euro
  ✓ Få ditt lån inom 24 timmar.
  ✓ Betydande ränta på 3,0%
  ✓ Du får chansen att välja återbetalningsdatum, antingen varje vecka, varje månad eller årligen under en varaktighet av 1-30 år.
  ✓ Enkel online-applikation.
  ✓ Personlig vägledning och expertis.
  √ Finansiell rådgivning

  Har du haft det så svårt att få ett lån från dina lokala banker eller andra finansinstitut? Och du har varit orolig för att du inte kan få ett lån? oroa dig inte mer, eftersom mitt företag har hjälpt ett stort antal individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen. När du ansöker hos oss ansöker du hos ett pålitligt företag som bryr sig om dina finansieringsbehov. Du kommer att tas hand om genom hela processen.

  För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via:
  E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  När det gäller finansiering är vi det bästa alternativet just nu. Gör inte ett misstag att ignorera oss. Kontakta oss nu för att komma igång.

  SvaraRadera
 5. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  SvaraRadera