måndag 27 februari 2017

Utdelningar sen starten

Hej igen!

Har äntligen fått lite ork och motivation att sätta mig ner och pilla i excel för första gången. Vet inte riktigt om det går att infoga den stora uträkningen jag gjort här. Jag har räknat ut månad för månad med alla olika bolag, blev riktigt snyggt tillslut. Nästan så man vill skriva ut och rama in haha. 
Fick till "utdelningarna per år" som bild och kunde infoga den här nedan :) 
Kul när man får då så svart på vitt att det faktiskt går framåt! 2017 är såklart bara en prognos än så länge. 

För övrigt är jag mitt i husbygge där jag skall hyra huset när det står klart, heltidsstudier och mellan tre extrajobb... Ibland blir det lite mycket.
Men för att kunna motivera mig till jobb i dagsläget har jag bestämt att alla pengar från jobb kommer gå till konto som jag valt kalla "lägenhetsspar" och är också precis som det låter, planen är att jag och min partner köper lägenhet i stan om 2-3 år. Och ja jag har också hunnit skaffa partner under de senaste månaderna som det vart tyst här på bloggen! :)

En kontantinsats på 375 000 kr kommer att behövas /2 = 187 500 kr var! Dyrt är det att bo i stan... Men jag vägrar röra min portfölj som får fortsätta att tuffa på :)

Hur har 2017 startat för er andra?


Vi hörs! /MJ

9 kommentarer:

 1. Wow, ser bra ut med utdelningarna!

  Härligt att vara 21 år och redan hyfsat erfaren aktiesparare. Jag var ungefär så gammal när jag började spara mer målmedvetet, idag är jag ett par år äldre men inte så mycket.

  En lägenhet i stan kan nog vara en bra investering.

  Må väl :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din fina kommentar!
   Ja de känns skönt att ha kommit igång tidigt med aktierna, de kommer tuffa på av sig självt 😃
   All lycka till dig!
   / MJ

   Radera
 2. Oh, har var det mycket utdelningar. Sedan jag läst ditt senaste inlägg har jag också förstått varför du varit frånvarande ett tag. Detta är min första riktiga utdelningssäsong, och jag får nöja mig med 3000 + detta år, men det är helt ok det med :)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ville bara säga att jag lagt till din blogg på listan över svenska ekonomibloggar. http://utdelningsseglaren.blogspot.se/2017/07/svenska-ekonomibloggar-hela-lista.html

  Hälsar Seglarn

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. hej FF!
   Har precis uppdaterat bloggen med en summering av 2017 :)

   mvh MJ

   Radera
 5. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 6. Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från personer utan ingripande av en bank. För det mesta är det gjort i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda kredit till någon med förmågan att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att hantera dig om du verkligen behöver kredit och om det är en bra vilja.

  E-post: ( simondurochefort@gmail.com )

  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 7. Hej mina damer och herrar! Behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är en långivare och även en finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, personlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer information, skriv till oss via e -post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

  Vi är ett omfattande företag för finansiella tjänster och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finanslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
  * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
  * Höga godkännandepriser - Du har 99,9% chans att få lånet
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en period på 1-30 år.
  * Enkel onlineapplikation.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av brist på finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via
  E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla berörda parters fördelar.

  SvaraRadera