söndag 14 februari 2016

Alla hjärtans dag


Skämt o sido, jag har vart singel länge så för mig är de lika gratis som förra året :) Jag är mer nyfiken över hur ni andra har gjort! Allt som är rött med hjärtan tenderar att bli väldigt mycket dyrare denna helgen, har ni laddat upp innan eller är det helt okej för er att denna helgen får kosta lite?

Hoppas ni haft en trevlig helg! Själv har jag vart sjuk sen i tisdags och sitter mitt i ett flyttkaos.
Vi hörs!

17 kommentarer:

 1. Har man levt med samma kvinna i snart 25 år så kommer man lika billigt undan som du som singel ;-)

  Krya!
  //Cm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker lite som "starta om mitt i livet", -att det kanske är just dem som vart tillsammans länge som behöver en dag med påminnelse om extra kärlek. Är man nykär kanske den dagen inte spelar så stor roll :)

   Radera
 2. Själv kom jag undan med att tillaga en god måltid och köpa gelehjärtan i lösvikt och kört i en glasskål;) http://sparaforlivet.blogspot.se/2016/02/alla-hjartans-dag.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanon! Hade gjort samma om jag inte vore singel ;)

   Radera
 3. Själv så har jag nyss gjort slut med tjejen, efter 3 år tillsammans. Hur ska jag kunna täcka upp hennes del av hyran?! skämt o sido, det var ett gemensamt beslut och det var rätt väg att gå, även fast det är jobbigt! Som tur är har jag mina heltidsstudier och deltidsjobb att ägna all min tid åt, så jag kan spara undan varje månad till mina utdelningsaktier!

  /Studenten A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt det med tjejen, även om det är ett gemensamt beslut. Men välkommen till singellivet det är inte bara skönt utan också dyrare än om man är sambo. Kanon med lite extrajobb för att dryga ut kassan när man pluggar :) Kämpa på!

   Radera
 4. Jag berättade lite om mina kärleksplaner i detta inlägg: https://lyckopeng.wordpress.com/2016/02/10/sparsam-alla-hjartans-dag/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste ditt inlägg. Visste inte ens att det fanns sådan typ av jobb :) Härligt att bara komma undan med bensinkostnaden för en middag :)

   Radera
 5. Normalt har vi spenderat ganska mycket pengar. En hotell natt osv. Men i år inget! Nada! Bara pussar och kramar=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får, precis som ni gör, anpassa utgifterna efter sin budget! Nästan år kanske ni har råd att gå ut o äta, om ni skulle vilja :)

   Radera
 6. Hotell plus middag! 2400 kr. Det sved lite eftersom vi har varit väldigt sparsamma i övrigt denna månaden...men det var det värt. Barnpassningen var iallafall gratis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom ni har vart väldigt sparsamma i övrigt denna månaden så har ni nog lyckats kompensera upp :) Ibland behöver man göra av men pengar för att kunna generera något annat, i detta fall kärlek. Inte helt dum investering :)

   Radera
 7. jag gillar inte alla hjärtans dag överhuvudtaget den är bara konstig när resten av världen ser ut som den gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johan! Nu förstår jag inte riktigt hur du menar, -när världen ser ut som den gör?
   Antar att du syftar på de människor som är fattiga? Alla hjärtans dag firas världen över och behöver inte alls ha med pengar att göra. Ofta tror jag att människor med mindre pengar har starkare kärlek och band till varandra än vi med mer pengar. Här byter vi partner när de inte längre passar. Att ge en extra kram eller kärleksfulla blickar är gratis men kan nog många gånger väga upp en middag på lyx resturang.
   / MJ

   Radera
 8. Min alla hjärtans dag var även den billig, är singel men kostade på mig att ge min närmsta vän en present. Jag gillar att få folk att le och det tycker jag kan vara värt någon hundralapp då o då, även om det oftast går att lösa gratis :)

  Trevlig blogg MJ, ska absolut fortsätta titta förbi här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du titta in :) Absolut är det så, ingen gillar att umgås med en snålis. Ibland får man bjuda till för att själv bli bjuden någon gång. Huvudsaken är att det är något sådär jämnt tycker jag :)

   Radera