fredag 13 november 2015

Looks like it's fuck this shit o'clock!

Den gångna veckan har vart fullrulle för mig. Jag har hunnit med en tripp ner till Småland för att hälsa på vänner och även en snabb visit i Falköping. Det är också bara två dagar kvar på min sjukskrivning och igår var jag på jobbet och hälsade på. Känns som man vart borta jätte länge fast ändå inte på något sätt. 3 månader har gått otroligt fort! Jag funderar mest på hur jag skall hinna jobba också ;)

Nog om de!
Börsen gjorde som jag misstänkte och har börjat vika neråt igen. Röda siffror är väl aldrig jätte kul men jag har hunnit bearbetat känslan lite sen föregående inlägg haha.

I min summering av Oktober månad nämnde jag att de kommer bli en tight månad, vilket de också blivit när min jeans bestämde sig för att ge upp. Att åka ner till Småland i något halv trasigt var inget alternativ så två par byxor köptes förra veckan. 740 kr fattigare.
Nu hoppas jag inget mer "oväntat" händer så skall jag nog klara denna månaden också!

Ha en super härlig helg!


Vi hörs!

2 kommentarer:

 1. Varför blev Oktober tight ?
  jag fick också en oväntad kostnad på elförbrukning på 1200kr kan säga att borde nog göra något åt det.
  Röda siffror är aldrig kul men de ingår i spelet de bara bita ihop och fortsätta investera ha ett jämnt sparande alltså ha ett sparande varje månad. Något som kan hjälpa är att investera och inte kolla för mycket på siffrorna när de är rött för man kan lätt bli mörkrädd.
  Jag brukar tänka att en förlust sker inte fören man sålt sitt innehav så blir de lite enklare istället för att tänka shit jag förlorar pengar.

  SvaraRadera
 2. Jag skrev lite om det i förra inlägget, men att gå hemma med pengar från försäkringskassan är väl ingen lön att skryta om direkt ;)
  Ja absolut man får försöka hålla ut -även när de går emot än!

  Kämpa vidare och tack för din kommentar!

  SvaraRadera